-->

Πάνος Καμμένος: Τι απαντά για τον εμβολιασμό του στη Σερβία

Πάνος Καμμένος: Τι απαντά για τον εμβολιασμό του στη Σερβία

Ο Πάνος Καμμένος εμβολιάστηκε στη Σερβία με το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού Sputnik-V. Ο ίδιος γνωστοποίησε τον εμβολιασμό του μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Ο Πάνος Καμμένος μέσω νέας ανάρτησής του στο Twitter λίγο αργότερα, απάντησε στις διάφορες πληρωμένες, όπως τις χαρακτήρισε, ανακρίβειες σχετικά με τον εμβολιασμό του στην Σερβία.

Ο Κ. Καμμένος συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter το σχετικό κείμενο που ανέβασε το επίσημο site της κυβέρνησης στην Σερβία στο οποίο διευκρινίζεται πως ο εμβολιασμός γίνεται από τις 21 Απριλίου σε όλα τα κέντρα εμβολιασμού της χώρας χωρίς να έχει κλείσει ραντεβού.

Νωρίτερα, μέσω Twitter ο κ. Καμμένος είχε γράψει το εξής μήνυμα: «Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω, όλα ανοιχτά, όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik, ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας».

{https://twitter.com/PanosKammenos/status/1385946849786351617?s=20}

{https://twitter.com/PanosKammenos/status/1386611771377688576?s=20}



via Ολες οι ειδήσεις | D NEWS https://ift.tt/2QwO5hw
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->