Ανατροπή στο παρά πέντε με τη «στέγη» της νέα σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη

Screenshot Alpha

Η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη δεν έχει βρει επίσημα... στέγη με την διαδικασία να εξελίσσεται σε θρίλερ. Μέχρι τώρα ο σεναριογράφος είχε κανονίσει με την ΕΡΤ και όπως όλα έδειχναν όλα έβαιναν καλώς. Τελικά όμως τα σχέδιά αυτά ανατρέπονται λόγω... κόστους που η Δημόσια Τηλεόραση δεν μπορεί να διαθέσει. 

Ειδικότερα, ο ηθοποιός και σεναριογράφος έδωσε προτεραιότητα στην ΕΡΤ, με την οποία έχει ήδη άριστη συνεργασία με την εκπομπή «TEAM Hellas» αλλά και τη Eurovision, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το deal ναυαγεί λόγω κόστους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ΕΡΤ έκρινε ότι το κόστος της σειράς του Γ. Καπουτζίδη είναι «απαγορευτικό», καθώς κυμαίνεται υψηλότερα από όλες τις άλλες σειρές που έχει εξασφαλίσει η δημόσια τηλεόραση, ενώ αφορά 12 ημίωρα επεισόδια.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, η διοίκηση της ΕΡΤ ξεκαθάρισε ότι, παρότι θεωρεί εξαιρετικά καλογραμμένη και ενδιαφέρουσα τη σειρά του Γ. Καπουτζίδη, δεν μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα και αντιπρότεινε στην παραγωγή να βρει άλλο τρόπο χρηματοδότησης, ενδεχομένως μέσω συμπαραγωγής από το εξωτερικό. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ξεκινά νέος κύκλος συζητήσεων για την τηλεοπτική στέγη του κωμικού σίριαλ, που θα γυριστεί στις Σέρρες.

Στο κάδρο διεκδίκησης βρίσκεται εδώ και ένα μήνα δυναμικά ο ΑΝΤ1 και, πιο συγκεκριμένα, η ψηφιακή του πλατφόρμα, ενώ τις τελευταίες ημέρες μπήκε και το Mega. Μετά την υπόθεση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που, ενώ ήταν σε τελικό στάδιο συζητήσεων με τον ΑΝΤ1+, τελικά «λοξοδρόμησε» στο Μεγάλο Κανάλι, η σειρά του Γ. Καπουτζίδη αποτελεί νέο πεδίο ανταγωνισμού για τα δύο κανάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστερος φέρεται ο ΑΝΤ1, που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, καθώς οι επαφές της παραγωγής με υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο. Από την πλευρά του Mega, φέρεται να υπήρξε μια πρώτη επικοινωνία και προσέγγιση στον ηθοποιό και σεναριογράφο, η οποία, ωστόσο, έγινε κατ' αρχάς σε αναγνωριστικό επίπεδο και δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε ουσιαστική διεκδίκηση.

Η συναισθηματική σχέση του ηθοποιού με το παλιό Mega ίσως αποτελέσει έναν παράγοντα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι το προβάδισμα του ΑΝΤ1+ είναι σαφές, καθώς θεωρείται και από τους συντελεστές μια σειρά που ταιριάζει καλύτερα σε συνδρομητικό περιβάλλον. Οι τελικές αποφάσεις για το κανάλι το οποίο θα εξασφαλίσει τη νέα σειρά του Γ. Καπουτζίδη αναμένεται να ληφθούν μετά το Πάσχα. Μέσω της ένταξής της σε ένα από τα ιδιωτικά κανάλια, η σειρά θα μπορέσει να διεκδικήσει και κρατική επιχορήγηση από το ΕΚΟΜΕ, κάτι που δεν προβλέπεται στην περίπτωση της ΕΡΤ, που θα έπρεπε να επωμιστεί όλο το κόστος.

Πηγή: Reallife



via Ολες οι ειδήσεις | D NEWS https://ift.tt/3dQVocN
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη