Αλλαγές στην γραμμή 2 του Μετρό λόγω βλάβης

Αλλαγές στην γραμμή 2 του Μετρό λόγω βλάβης

Αλλαγές στην γραμμή 2 του Μετρό ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ.

Όπως αναφέρεται, σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης για την ακινητοποίηση λόγω βλάβης συρμού στο σταθμό «Μεταξουργείο», γίνεται γνωστό ότι η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 του Μετρό συνεχίζει να γίνεται στα τμήματα Ανθούπολη – Αττική και Ομόνοια – Ελληνικό.

Οι επιβάτες ωστόσο, με κατεύθυνση από Ανθούπολη προς Ελληνικό εξυπηρετούνται μετεπιβιβαζόμενοι στη Γραμμή 1 στο σταθμό «Αττική» και αποβιβάζονται στην Ομόνοια, όπου μετεπιβιβάζονται και πάλι στη Γραμμή 2.

Ομοίως, οι επιβάτες με κατεύθυνση από Ελληνικό προς Ανθούπολη αποβιβάζονται στην Ομόνοια, όπου μέσω της Γραμμής 1 συνεχίζουν έως το σταθμό «Αττική», όπου και πάλι μετεπιβιβάζονται στη Γραμμή 2 με κατεύθυνση την Ανθούπολη.

Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. ζητά συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, ενώ παράλληλα, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τα τεχνικά της συνεργεία, προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η κυκλοφορία.



via Ολες οι ειδήσεις | D NEWS https://ift.tt/2RrVEpC
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη