-->

Δήμος Λαμιέων: Επικίνδυνα και ''άρρωστα'' δέντρα αντικαθίστανται με καινούργια


ΘΕΜΑ: «Κοπή δέντρων στην πλατεία της κοινότητας Καστανιάς»

Υπάλληλοι του Τμήματος συντήρησης Πρασίνου μετά από αυτοψία διαπίστωσαν ότι στην κοινότητα Καστανιάς στην περίμετρο της κεντρικής πλατείας με την εκκλησία υπάρχουν δύο δέντρα (μία βελανιδιά & μία ακακία) μεγάλης ηλικίας με πολύ σοβαρά προβλήματα στην φυταυγεία τους όπως ξερά κλαδιά και σαπίσματα στον κεντρικό κορμό. Πρόκειται για επικίνδυνα δέντρα για την ασφάλεια των πεζών και το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με το κλάδεμα.

κατόπιν των ανωτέρω εισηγούμαστε την κοπή δύο δέντρων (μία βελανιδιά & μία ακακία) στην περίμετρο της κεντρικής πλατείας της κοινότητας Καστανιάς σύμφωνα με το άρθρο 14 του κανονισμού πρασίνου (ΑΔΑ:656ΨΩΛΚ-ΤΗΕ) και αντικατάστασή τους με νέα δέντρα σε κατάλληλο χώρο.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΟΥ

Στις 13 Απριλίου 2021 η υπηρεσία μας έκανε αυτοψία στην κεντρική πλατεία της κοινότητας Καστανιάς όπου διαπίστωσε την παρουσία δύο δέντρων, μιας βελανιδιάς και μιας ακακίας, μεγάλης ηλικίας με πολύ σοβαρά προβλήματα στην φυταυγεία τους όπως ξερά κλαδιά και σαπίσματα στον κεντρικό κορμό. Πρόκειται για επικίνδυνα δέντρα για την ασφάλεια των πεζών και το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με το κλάδεμα.

Προτείνετε άμεσα να προχωρήσει η διαδικασία για την κοπή τους σύμφωνα με το άρθρο 14 του κανονισμού πρασίνου (ΑΔΑ:656ΨΩΛΚ-ΤΗΕ). 

ΘΕΜΑ : «Κοπή δέντρων στην οδό Κάλλιου» 

Υπάλληλοι του Τμήματος συντήρησης Πρασίνου μετά από αυτοψία στη συμβολή των οδών Κάλλιου & Βελουχίου στον οικισμό Ευρυτάνες διαπίστωσαν ότι στο πεζοδρόμιο αριστερά και δεξιά από την είσοδο του οικοπέδου της οικίας του Δημητρίου Ρίζου του Μιχάλη υπάρχουν δύο δέντρα (Σεκόγιες) με σοβαρά προβλήματα στην φυταυγεία τους όπως ξερά κλαδιά και σαπίσματα ακόμη και στον κεντρικό κορμό. Πρόκειται για επικίνδυνα δέντρα για την ασφάλεια των πεζών και το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με το κλάδεμα.

κατόπιν των ανωτέρω εισηγούμαστε 

την κοπή των παραπάνω 2 δέντρων (Σεκόγιες) σύμφωνα με το άρθρο 14 του κανονισμού πρασίνου (ΑΔΑ:656ΨΩΛΚ-ΤΗΕ) και αντικατάστασή τους με νέα δέντρα σε κατάλληλο χώρο.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΟΥ

Λαμβάνοντας υπόψη την τηλεφωνική αίτηση του κυρίου Δημητρίου Ρίζου του Μιχάλη με την οποία αιτείται να επιληφθούμε δύο δέντρων (Σεκόγιες) στη συμβολή των οδών Κάλλιου & Βελουχίου στο πεζοδρόμιο αριστερά και δεξιά από την είσοδο του οικοπέδου της οικίας του επί της Κάλλιου η υπηρεσία μας στις 13 Απριλίου 2021 προέβη σε αυτοψία και διαπίστωσε ότι πρόκειται για δυο δένδρα Σεκόγιες με σοβαρά προβλήματα στην φυτουγεία τους όπως ξερά κλαδιά και σαπίσματα ακόμη και στον κεντρικό κορμό. Πρόκειται για επικίνδυνα δέντρα για την ασφάλεια των πεζών και το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με το κλάδεμα.

Προτείνετε άμεσα να προχωρήσει η διαδικασία για την κοπή τους σύμφωνα με το άρθρο 14 του κανονισμού πρασίνου (ΑΔΑ:656ΨΩΛΚ-ΤΗΕ).

 ΘΕΜΑ: «Κοπή δέντρων στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς»

Υπάλληλοι του Τμήματος συντήρησης Πρασίνου μετά από αυτοψία διαπίστωσαν ότι στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς της κοινότητας Λαμιέων υπάρχουν δύο Λεύκες μεγάλης ηλικίας με πολύ σοβαρά προβλήματα στην φυταυγεία τους όπως ξερά κλαδιά και σαπίσματα στον κεντρικό κορμό. Πρόκειται για επικίνδυνα δέντρα για την ασφάλεια των πεζών και το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με το κλάδεμα..

κατόπιν των ανωτέρω εισηγούμαστε

την κοπή δύο δέντρων (Λεύκες) στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς της κοινότητας Λαμιέων σύμφωνα με το άρθρο 14 του κανονισμού πρασίνου (ΑΔΑ:656ΨΩΛΚ-ΤΗΕ) και αντικατάστασή τους με νέα δέντρα σε κατάλληλο χώρο.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΟΥ

Στις 21 Απριλίου 2021 η υπηρεσία μας έκανε αυτοψία στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς της κοινότητας Λαμιέων όπου διαπίστωσε την παρουσία δύο δέντρων, (Λεύκες), μεγάλης ηλικίας με πολύ σοβαρά προβλήματα στην φυταυγεία τους όπως ξερά κλαδιά και σαπίσματα στον κεντρικό κορμό. Πρόκειται για επικίνδυνα δέντρα για την ασφάλεια των πεζών και το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με το κλάδεμα.

Προτείνετε άμεσα να προχωρήσει η διαδικασία για την κοπή τους σύμφωνα με το άρθρο 14 του κανονισμού πρασίνου (ΑΔΑ:656ΨΩΛΚ-ΤΗΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->