Καμένα Βούρλα: Παράνομη δενδροφύτευση με φοίνικες στην παραλία Ροδιά


Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά,

Σας αποστέλω φωτογραφία από την παραλία των Καμμένων Βούρλων η οποία βρίσκεται δίπλα στην μαρίνα και αποτελεί τμήμα της παραλίας Ροδιά. Δυστυχώς πρόκειται για παράνομη δενδροφύτευση με φοίνικες επί της παραλίας και υπερβολικά κοντά στο κύμα με αποτέλεσμα την καταπάτηση της παραλίας και την αλλοίωση του περιβαλλοντολογικού της χαρακτήρα.

Επιπλέον παρεμποδίζεται η ελεύθερη χρήση της παραλίας από λουόμενους ντόπιους, κατόχους εξοχικών αλλά και τουρίστες μικρών καταλυμάτων. Φημολογείται ότι υφίσταται σχετική καταγγελία επί του θέματος από δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Καμμένων Βούρλων. Αισιοδοξούμε ότι η δημοτική μας αρχή  με την ευαισθησία που τη διακρίνει απέναντι σε περιβαλλοντολογικά θέματα θα επέμβει εγκαίρως και θα φροντίσει για την εφαρμογή του νόμου και την προστασία των δικαιωμάτων των λουόμενων δημοτών και τουριστών. 

Παρακαλώ για την δημοσιοποίηση του θέματος προς ευαισθητοποίηση του κοινού, και έγκαιρη επέμβαση της δημοτικής μας αρχής.

Με εκτίμηση για την συνεισφορά της σελίδας σας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Φθιώτιδας.

Αναγνώστης


1 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη