ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ KNE: Στις 29 Μάη το ραντεβού των μαθητών στη Λαμία


Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται απo τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ τα μαθητικά φεστιβάλ στις πόλεις της Αν. Στερεάς και Εύβοιας.

Σε κεντρικούς δρόμους και γειτονιές, σε σχολεία και πλατείες, τα πανό και οι αφίσες των Φεστιβάλ, τα συνθήματα στους τοίχους «κοκκινίζουν» τις πόλεις, κάνουν γνωστό το αγωνιστικό ραντεβού των μαθητών.

Το κεντρικό σύνθημα του Φεστιβάλ: «Δίνουμε ''τρόπο'' στην οργή! ''Ανάσα'' ο αγώνας για να νικήσει η ζωή!» «ζωντανεύει» μέσα από εξορμήσεις σε σχολεία, γειτονιές και στέκια νεολαίας,  μέσα από τα ερωτηματολόγια που διακινούν τα μέλη της ΚΝΕ στους συμμαθητές τους για κάθε ζήτημα που αφορά την καθημερινότητα και τη ζωή τους.

«Ζωντανεύει» μέσα από τις δραστηριότητες που ανέπτυξαν με επιτυχία οι οργανώσεις τις προηγούμενες μέρες, όπως Τουρνουά 3x3, skate events κτλ στο πλαίσιο προπαγάνδισης των Φεστιβάλ και κορυφώνονται με τις εκδηλώσεις στα Μαθητικά Φεστιβάλ και το πλούσιο πρόγραμμα τους.

Επόμενα ραντεβού:

Χαλκίδα: Στις 29/05 στις 19.00 στο Κόκκινο Σπίτι

Λαμία: Στις 29/05 στις 20.00 στο «Καράβι»

www.902.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη