Ιωάννινα: Χτύπησαν τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαντά στην πορεία κατά του εργασιακού (βίντεο)

Ιωάννινα: Χτύπησαν τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαντά στην πορεία κατά του εργασιακού (βίντεο)

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στα Ιωάννινα, όταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων πρώην βουλευτές του κόμματος στον ομώνυμο νομό, έφτασαν στον χώρο της συγκέντρωσης θέλοντας να διαδηλώσουν σε ξεχωριστό μπλοκ. 

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας και ομάδας αντιεξουσιαστών κατά τη συγκέντρωση εργαζομένων κατά του εργασιακού νομοσχεδίου στα Ιωάννινα την Πέμπτη (10/06).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει και το «epiruspost.gr», τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων πρώην βουλευτές του κόμματος στον ομώνυμο νομό, έφτασαν στον χώρο της συγκέντρωσης θέλοντας να διαδηλώσουν σε ξεχωριστό μπλοκ.

{https://www.youtube.com/watch?v=mUXAvLqEgro}

Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου απαίτησαν να αποχωρήσουν οι πρώην βουλευτές και να αποσυρθεί το πανό. Ακολούθησε ένταση και διαπληκτισμοί, ενώ αρκετά χτυπήματα δέχθηκε ο πρώην βουλευτής Χρήστος Μαντάς.

{https://www.youtube.com/watch?v=Iof-UMFO21E}

ioannina epeisdia mantas apergia sigentrwsi syriza proodeutikisymaxia epiruspost 1



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zjQeOW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη