Βαρουφάκης για εργασιακό: «Στηρίζουμε τους εργαζόμενους ενάντια στο νομοσχέδιο-ζόμπι του κ. Χατζηδάκη»

Βαρουφάκης για εργασιακό: «Στηρίζουμε τους εργαζόμενους ενάντια στο νομοσχέδιο-ζόμπι του κ. Χατζηδάκη»

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης βρέθηκε με μέλη του κόμματός του στην απεργιακή συγκέντρωση και τόνισε: «Είμαστε εδώ ως ΜέΡΑ25 για να στηρίξουμε τα κινήματα, να ενισχύσουμε τους εργαζόμενους, στην προσπάθειά τους να θανατώσουν το νομοσχέδιο-ζόμπι του κ. Χατζηδάκη».

Ο Γιάννης Βαρουφάκης έδωσε και αυτός το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων κατά του εργασιακού νομοσχεδίου στο κέντρο της Αθήνας, αναφέροντας ότι το ΜέΡΑ25 στηρίζει τους εργαζόμενους.

Ο γραμματέας του Μέρα25 εξαπόλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης. Σε δήλωσή του σημείωσε: «Είμαστε εδώ ως ΜέΡΑ25 για να στηρίξουμε τα κινήματα, να ενισχύσουμε τους εργαζόμενους, στην προσπάθειά τους να θανατώσουν το νομοσχέδιο-ζόμπι του κ. Χατζηδάκη. Δεν είμαστε εδώ για να ζητήσουμε ανάθεση εντολής από τα κινήματα, από τους εργαζόμενους, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Κυρίτσης. Η ανάθεση είναι ανάθεμα για τα κινήματα και για το λαό, όπως πολύ πικρά μάθαμε το 2015».

varoufakis mera25 apergia ergasiakonomosxedio eurokinissi 1



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zgc85H
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη