Ευκλείδης Τσακαλώτος: Από την πορεία και την απεργιακή συγκέντρωση στο εμβολιαστικό κέντρο (εικόνες)

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Από την πορεία και την απεργιακή συγκέντρωση στο εμβολιαστικό κέντρο (εικόνες)

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έδωσε το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση κατά του εργασιακού νομοσχεδίου, ενώ στη συνέχεια έκανε και τη 2η δόση του Astrazeneca. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών πείραξε... με το χιούμορ του τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ έριξε βέλη στην κυβέρνηση.

Για το πώς κύλησε η μέρα του ενημέρωση ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μέσω του Facebook και ο πρώην υπουργός Οικονομικών πρώτα πήγε στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων κατά του εργασιακού νομοσχεδίου στο κέντρο της Αθήνας και μετά μετέβη σε εμβολιαστό κέντρο, όπου έκανε το εμβόλιο της Astrazeneca κατά του κορονοϊού. Έκανε τη 2η δόση του συγκεκριμένου εμβολίου, πειράζοντας... τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ έριξε βέλη στην κυβέρνηση.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επιστράετυσε ξανά το χιούμορ του και για τον εμβολιασμό του έγραψε: «Από τον πρωθυπουργό μας κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι γυμνόστηθος στη φωτογραφία για να δουλέψει το εμβόλιο αλλά ευτυχώς ο Αντρέας Ξανθός με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι απαραίτητο».

Στη συνέχεια, αφού εξαπέλυσε βέλη στην κυβέρνηση και γιατί «δεν έχει κάνει τίποτα για τα νοσοκομεία, δεν έχει κάνει τίποτα για την πρωτοβάθμια υγεία δεν έχει προσλάβει γιατρούς», ο πρώην υπουργός Οικονομικών είπε και μια καλή κουβέντα: «Για να είμαστε αξιόπιστοι δεν είναι κακό να πούμε το ότι η πλατφόρμα του εμβολιασμού δουλεύει καλά και ότι τα ραντεβού γίνονται στην ώρα τους».

Ακολούθως έβγαλε ξανά το «τσεκούρι» του πολέμου και ανέφερε: «Από την αναπαραγωγή της είδησης (σ.σ. για όσα είπε σε κομματική εκδήλωση για την πρωτοβάθμια υγεία) καταλαβαίνω ότι η ΝΔ το αποδέχεται (σ.σ. ότι δεν έχει κάνει τίποτα). Και χαίρονται που άφησαν ανοχύρωτα τα νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας, δεν προσέλαβαν μισό μόνιμο υγειονομικό, δεν ενίσχυσαν την πρωτοβάθμια υγεία αλλά το ραντεβού των 13:24 συνήθως γίνεται 13:24.

Θα μου πεις εδώ πανηγύριζαν που είχαμε 8% ύφεση, την τρίτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη».

Νωρίτερα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε κάνει ανάρτηση και για την απεργία για το εργασιακό, δίνοντας και αυτός το «παρών» στην πορεία: «Ασταμάτητα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια. 10ωρο αυτοί; 35ωρο εμείς. Ελαστικοποίηση αυτοί; Συλλογικές συμβάσεις εμείς. Απαξίωση του ΣΕΠΕ αυτοί; Ενίσχυση του εμείς. Δύο δρόμοι, δύο κόσμοι. Μια κρίσιμη επιλογή».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3vaXvxm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη