Έγκλημα στις Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 21χρονος - «Το παιδί μου ρε», ξέσπασε ο πατέρας του θύματος (βίντεο)

Έγκλημα στις Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 21χρονος - «Το παιδί μου ρε», ξέσπασε ο πατέρας του θύματος (βίντεο)

 Την προφυλάκιση του 21χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία συνομήλικού του στην Άνω Καμήλα Σερρών, αποφάσισαν ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελές. Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση ο νεαρός οδηγείται στη φυλακή αφενός εξαιτίας των ιδιαίτερων σκληρών χαρακτηριστικών της εγκληματικής ενέργειας και αφετέρου επειδή θωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Ομόφωνα προφυλακιστέος κρίθηκε την Παρασκευή (13/08) ο 21χρονος από το Λιβαδοχώρι, που κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 20χρονου στην Ανω Καμήλα Σερρών τα ξημερώματα της Τρίτης (10/08), μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος ζήτησε ψυχιατρική εξέταση, εν όψει και της απολογίας του. «Ο εντολέας μου ισχυρίζεται πως ούτε προσχεδίασε ούτε προμελέτησε ούτε είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση», είπε ο δικηγόρος του.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή, ο 21χρονος θα προφυλακιστεί αφενός εξαιτίας των ιδιαίτερων σκληρών χαρακτηριστικών της εγκληματικής ενέργειας και αφετέρου επειδή θωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από τα δικαστήρια και μόλις είδε τον φερόμενο ως δράστη να βγαίνει, δεν άντεξε και ξέσπασε οργισμένα.

«Το παιδί μου ρε», ήταν η φράση που ξεστόμιζε συνεχώς, ενώ φίλοι του, αλλά και αστυνομικοί, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

{https://www.youtube.com/watch?v=gk0xpYRGtWg}

Την Παρασκευή (13/08) το μεσημέρι κλήθηκε, λοιπόν, να δώσει εξηγήσεις ο νεαρός που κατηγορείται πως κατά τη διάρκεια καυγά με συνομήλικο του, τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι, έγκλημα που φέρεται να έγινε για ερωτική αντιζηλία

Ο κατηγορούμενος, που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (10//08), είχε εξαφανιστεί για κάποιες ώρες μετά το συμβάν και προκαλεί ανατριχίλα ότι ανήρτησε ένα βίντεο-σοκ στα social media, αναφέροντας: «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω story».

Εν τω μεταξύ, ο συνήγορός έδωσε την Πέμπτη (1308) στον «ΑΝΤ1» τον άξονα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσουν. Όπως είπε ο Βασίλης Νουλέζας, «ο εντολέας μου ισχυρίζεται πως ούτε προσχεδίασε ούτε προμελέτησε ούτε είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Τον χτύπησε ο άλλος και αυτός έβγαλε το μαχαίρι και τον χτύπησε στη κοιλιά για να μπορέσει έτσι να απεγκλωβιστεί».

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε σε πάρκο, στο χωριό Άνω Καμήλα Σερρών. Από τα έως τώρα στοιχεία, φαίνεται πως η αιτία του κακού ήταν λόγοι ερωτικής αντιζηλίας, ανάμεσα σε δράστη και θύμα.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, τόνισε, ακόμα, στον «ΑΝΤ1» πως ο νεαρός «είναι συντετριμμένος, συγκλονισμένος και σοκαρισμένος και φοβισμένος κι έχει μετανιώσει. Εκφράζω την λύπη μου, αλλά και τα συλλυπητήρια της μητέρας και της οικογένειας του κατηγορουμένου».

Ο κ. Νουλέζας αποκάλυψε πως το ιστορικό του κατηγορούμενου, τα προβληματικά παιδικά του χρόνια και θέματα γύρω από την ανατροφή του, όπως υποστηρίζει, τον «αναγκάζουν» να ζητήσει την ψυχιατρική εξέταση του πελάτη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο κτίριο των δικαστηρίων στις Σέρρες την Τετάρτη (11/08), ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (13/08).

Ο 21χρονος δολοφόνος έφτασε νωρίτερα στο εισαγγελικό γραφείο στις Σέρρες, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Όπως αναφέρθηκε και σύμφωνα με τις «epiloges.tv», ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.

{https://www.youtube.com/watch?v=m8L03TzjPpY}

(πληροφορίες από ANT1)

Πηγή εικόνων: infonews.gr



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jOEDkk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη