Βλάβη στο «Aqua Star» με 375 επιβάτες, θα φτάσει με καθυστέρηση στο Λαύριο

Βλάβη στο «Aqua Star» με 375 επιβάτες, θα φτάσει με καθυστέρηση στο Λαύριο

Το πλοίο «Aqua Star» υπέστη βλάβη σε μια μηχανή, ενώ βρισκόταν στην περιοχή του Καφηρέα (Κάβο Ντόρο) της Εύβοια και θα φτάσει με καθυστέρηση στο λιμάνι του Λαυρίου, προερχόμενο από τον Άη Στράτη.

Βλάβη στη μία μηχανή του έχει παρουσιάσει το πλοίο «Aqua Star», και θα φτάσει με καθυστέρηση στο λιμάνι του Λαυρίου, μεταφέροντας 375 επιβάτες.

Συγκεκριμένα, αντί για τις 9 το πρωί θα είναι στον προορισμό του γύρω στις 12:00 με 12:30, προερχόμενο από τον Άη Στράτη.

Το «Aqua Star» υπέστη βλάβη σε μια μηχανή, ενώ βρισκόταν στην περιοχή του Καφηρέα (Κάβο Ντόρο) της Εύβοιας. Όπως δήλωσε στην «ΕΡΤ» ο εκπρόσωπος του Λιμενικού, Νίκος Κοκκάλας, η βλάβη δεν εμπνέει ανησυχία και το πλοίο συνεχίζει με την έτερη μηχανή.

Το πλοίο της «Seajets» δρομολογήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην άγονη γραμμή Λαύριο – Άη Στράτης – Λήμνος – Καβάλα στη θέση του πλοίου «Aqua Blue», το οποίο βρίσκεται εκτός δρομολογίων από τα μέσα του προηγούμενου μήνα λόγω τεχνικού προβλήματος.

Τη γραμμή εξυπηρετούσε μέχρι σήμερα το ταχύπλοο Ε/Γ-Ο/Γ SuperRunner Jet, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα δρομολογηθεί σε γραμμή Κρήτης – Σαντορίνης για ημερήσιες εκδρομές.

(πληροφορίες από arxipelagos.gr, ΕΡΤ)from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yLfKvW
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.