Φωτιά στην Εύβοια: «Τρελάθηκα, βλέπαμε τις φλόγες, ήμασταν απέναντι» - Τι λέει η μητέρα της μικρής Βαλεντίνας (βίντεο)

Φωτιά στην Εύβοια: «Τρελάθηκα, βλέπαμε τις φλόγες, ήμασταν απέναντι» - Τι λέει η μητέρα της μικρής Βαλεντίνας (βίντεο)

Η μητέρα της μικρής Βαλεντίνας, που η φωτογραφία της να περιμένει μέσα στην αγωνία τον πατέρα της στη φωτιά της Εύβοιας έκανε τον γύρο του κόσμου, μίλησε και αναφέρθηκε στον «εφιάλτη» που έζησαν. «Βλέπαμε τις φλόγες, ήμασταν απέναντι. Και λέω στον άντρα μου: Πάμε, φεύγουμε, ας καεί το σπίτι, ας καούν τα πάντα. Τρελάθηκα, έπιανα τα μαλλιά μου, ούρλιαζα», τόνισε. 

Η μικρή Βαλεντίνα και η οικογένειά της έζησαν τον «εφιάλτη» στη φωτιά της Εύβοιας και η φωτογραφία του παιδιού να κλαίει, την ώρα που περίμενε να επιστρέψει ο πατέρας της, έκανε το γύρο του διαδικτύου. «Τρελάθηκα, έπιανα τα μαλλιά μου, ούρλιαζα», είναι τα λόγια της μητέρας της, τώρα που θυμάται αυτές τις στιγμές ούσα πιο ήρεμη και πιο ψύχραιμη.

Η μητέρα της μικρής Βαλεντίνας μίλησε για τον «εφιάλτη» που έζησαν και υπογράμμισε το «Star»: «Βλέπαμε τις φλόγες, ήμασταν απέναντι. Και λέω στον άντρα μου: Πάμε, φεύγουμε, ας καεί το σπίτι, ας καούν τα πάντα».

«Φύγε εσύ, μου είπε. Λέω: Δεν σε αφήνω, θέλω να φύγουμε μαζί», αναφέρει ακόμα, με το μικρό κορίτσι να ακούγεται να λέει «κάηκε όλο, φοβήθηκα».

«Μόλις έριξαν νερό, ήρθε πιο κοντά η φλόγα»

Στη συνέχεια, όπως περιγράφει, «έριξαν νερό γύρω γύρω. Μόλις έριξαν νερό ήρθε πιο κοντά η φλόγα. Από εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα, έφυγα απέναντι και έκλαιγα, ούρλιαζα, έπιανα τα μαλλιά μου, το παιδί μου έκλαιγε».

Υπογραμμίζει, πάντως, πως το σπίτι σώθηκε, αν και κάηκαν τα δέντρα τους, με τη μικρή Βαλεντίνα να δηλώνει «χαρούμενη πριγκίπισσα» στην αρχή του βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτή τη φωτογραφία του μικρού κοριτσιού αποτύπωσε ο φωτογράφος Γιώργος Μουτάφης σε ένα αυτοκίνητο να κλαίει, με βλέμμα που μαρτυρούσε την απελπισία, την αγωνία και τον φόβο που ένιωθαν οι κάτοικοι της Εύβοιας μπροστά στις φλόγες.

{https://ift.tt/3iJ2Xo5}

{https://ift.tt/3seFf6m}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/37E2spj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη