Γλυκά Νερά: Τουρίστες αφήνουν λουλούδια στον τάφο της Καρολάιν στην Αλόννησο (βίντεο)

Γλυκά Νερά: Τουρίστες αφήνουν λουλούδια στον τάφο της Καρολάιν στην Αλόννησο (βίντεο)

Η φρικτή γυναικοκτονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, είχε συγκλονίσει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

ίναι χαρακτηριστικό πως τουρίστες που επισκέπτονται την Αλόννησο σταματούν στον τάφο της αδικοχαμένης Καρολάιν και αφήνουν λουλούδια στον τάφο της, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης.

«Περνάει κόσμος από το νεκροταφείο και ανάβει ένα κεράκι. Έχει συγκλονιστεί το πανελλήνιο. Δεν έχει έρθει κόσμος μόνο για να ανάψει ένα κερί» σχολίασε ο κ. Βαφίνης μιλώντας στο Open.

Παράλληλα, αναφερόμενος στη δολοφονία του Κωστή, της φώκιας - μασκότ του νησιού, πρόσθεσε: «Ο φάκελος από το Λιμενικό δεν έχει κλείσει. Είναι σε εξέλιξη η προανάκριση. Η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί, δεν έχω κάποιο στοιχείο» τόνισε χαρακτηριστικά.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3shCVf8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη