Νέα απάτη εμπλέκει γνωστό σουπερμάρκετ, η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας

Νέα απάτη εμπλέκει γνωστό σουπερμάρκετ, η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας

Πελάτες  έλαβαν μηνύματα για να προσέλθουν στα My market γιατί έχουν ήδη κερδίσει δωροεπιταγές. Τι ανακοίνωσε το γνωστό σουπερμάρκετ.

Πολλοί είναι οι πελάτες που παραπονέθηκαν για τηλεφωνική επικοινωνία, όπου ενημερώνονταν για δήθεν κληρώσεις μέσω κοινωνικών δικτύων και σε μηνύματα κινητής τηλεφωνίας, μέσω των οποίων καλούνται οι παραλήπτες, επισκέπτες και πελάτες μας να προσέλθουν στα My market γιατί δύνανται ή έχουν ήδη κερδίσει δωροεπιταγές, με αποτέλεσμα το γνωστό σουπερμάρκετ να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας:

Τις τελευταίες ημέρες αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα ψευδούς πληροφόρησης για διενέργεια διαγωνισμών και προωθητικών ενεργειών από την εταιρεία μας. Τα κρούσματα που έχουν σημειωθεί αφορούν σε τηλεφωνική επικοινωνία, κληρώσεις μέσω κοινωνικών δικτύων και σε μηνύματα κινητής τηλεφωνίας, μέσω των οποίων καλούνται οι παραλήπτες, επισκέπτες και πελάτες μας να προσέλθουν στα My market γιατί δύνανται ή έχουν ήδη κερδίσει δωροεπιταγές μεγάλης αξίας για εξαργύρωση στα καταστήματα μας.

Η επικοινωνία ενδέχεται να λαμβάνει χώρα με τη μορφή αυτοματοποιημένου μηνύματος που ζητά από τον αποδέκτη να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες, όπως η πληκτρολόγηση του κινητού τηλεφώνου ή άλλου προσωπικού δεδομένου προκειμένου να μεταβεί στο επόμενο στάδιο και να διεκδικήσει το δώρο του.

Επιπλέον, έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις στις οποίες διαγωνισμοί εντός πλαισίου κοινωνικών δικτύων, ζητούν από τους χρήστες να συμμετάσχουν με όποια μορφή αντίδρασης για να κερδίσουν δωροεπιταγές ή άλλου τύπου έπαθλα. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας όταν δέχεστε προσκλήσεις για συμμετοχή σε τέτοιου είδους προωθητικές ενέργειες ή διαγωνισμούς, διαβάζοντας με προσοχή τους όρους πριν την αποδοχή τους.

Στη περίπτωση που δεχθείτε κάποια κλήση, πρόσκληση ή πληροφορία με αντίστοιχο περιεχόμενο , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως όλες οι ενέργειές μας αναρτώνται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, την ψηφιακή εφαρμογή για smartphones (My market app), τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα, εντός του εκάστοτε καταστήματος του δικτύου μας καθώς και στο φυλλάδιο τακτικών προσφορών και μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω των παρακάτω διευθύνσεων:

www.mymarket.gr

https://ift.tt/3mdISJ2

https://ift.tt/3CXRfxZ

http://www.youtube.com/mymarketgr

https://ift.tt/3xW80WW

https://ift.tt/3xW8oEN

https://ift.tt/3mc9xpn



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3xWTwG0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη