Φωτιά Κερατέα: «Μάνα εάν δεν φύγεις, θα καούμε μαζί» (βίντεο)

Φωτιά Κερατέα: «Μάνα εάν δεν φύγεις, θα καούμε μαζί» (βίντεο)

Συγκλονίζει η μαρτυρία κατοίκου για το πώς σώθηκε αυτός κι η μητέρα του, από την φωτιά στην Κερατέα.

Όπως ανέφερε, ο άνδρας, ο οποίος φέρει εγκαύματα καθώς προσπαθούσε να συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς, βρισκόταν σε παρακείμενο σημείο κοντά στο σπίτι του, όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της μητέρας του και συνειδητοποίησε πως οι φλόγες είχαν πια φτάσει στην αυλή τους.

Η μητέρα του ωστόσο, καθώς το σπίτι είναι αποτέλεσμα κόπων μιας ζωής αρνιόταν να το εγκαταλείψει, προκαλώντας την αντίδραση τους γιου της ο οποίος της απάντησε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, πως λειτουργώντας έτσι «τον παίρνει στο λαιμό της» αφού κι εκείνος δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει.

Τελικά και ενώ οι φλόγες είχαν μπει στις αυλές του σπιτιού, ένα ελικόπτερο εκείνη την στιγμή πραγματοποίησε ρίψη νερού περιορίζοντας τη φωτιά με αποτέλεσμα ο γιός να την μητέρα του και να την απομακρύνει.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yZKuJO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη