Συνάντηση του δημάρχου Λαμιέων Ευθύμιου Καραΐσκου με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Οικονόμου για τα νέα έργα που δρομολογούνται


Συνάντηση του δημάρχου Λαμιέων Ευθύμιου Καραΐσκου με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Οικονόμου.

Δείτε όσα ανέφερε ο δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος:

Σήμερα, είχα τη χαρά να συναντηθώ και να συζητήσω με τον συντοπίτη μας Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Οικονόμου, στο γραφείο του στο Υπουργείο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για μείζονος σημασίας έργα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και εκτελούνται ή δρομολογούνται με πρωτοβουλίες του, στα όρια του Δήμου Λαμιέων όπως το αρδευτικό δίκτυο της Ηράκλειας, η μελέτη του αρδευτικού έργου Ανθήλης – Ροδίτσας, όπως επίσης ενημερωθήκαμε  και για την πρόοδο των εργασιών του υπό κατασκευή αρδευτικού δικτύου της Ανατολικής Βίστριζας.

Ταυτόχρονα θέσαμε στον κ. Υφυπουργό το ζήτημα της ενίσχυσης, με χρηματοδότηση από πόρους του Υπουργείου, του έργου της αγροτικής οδοποιίας που έχει μελετήσει και ωριμάσει ο Δήμος Λαμιέων, ζητήσαμε να διερευνηθεί η αναζήτηση έκτασης του ΥΠΑΑΤ για τις ανάγκες της «Ενεργειακής Κοινότητας Λαμίας» και συζητήσαμε την πιθανή συνεργασία για θέματα γεωργικής εκπαίδευσης, έρευνας και κατάρτισης.

Αναλύσαμε διεξοδικά όλες τις πτυχές των θεμάτων που μας απασχολούν και ο κ. Υφυπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει τα ζητήματα που θέσαμε, δηλώνοντας την αμέριστη υποστήριξή του αλλά και την πρόθεσή του να συμβάλει στην προώθηση κάθε απαραίτητου έργου και πολιτικής που θα ενισχύσουν την πρωτογενή παραγωγή του Δήμου μας.

Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό Γιάννη Οικονόμου για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και την  εξαιρετική και ιδιαιτέρως παραγωγική συζήτηση που είχαμε, σε θέματα μεγάλης σημασίας για την τοπική μας κοινωνία, οι λύσεις των οποίων θα ενδυναμώσουν σημαντικά την ανάπτυξη στον τόπο μας.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη