Λαμία: Ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες που κοβόταν δέντρο χωρίς λόγο αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς

Κάηκαν τα δάση μας φέτος, αλλά έλα μωρέ τα δέντρα ξαναγίνονται,  αφού δεν χάθηκαν άνθρωποι, όλα καλά. Με την ίδια λογική βγαίνει ο καθένας και κόβει ένα δέντρο στο πεζοδρόμιο γιατί του κόβει τη θέα ή του λερώνει το πεζοδρόμιο και δεν τρέχει τίποτα, η γειτονιά απλά παρακολουθεί, άντε κανένας πιο ευαίσθητος να ρίξει και κανένα μπινελίκι και μέχρι εκεί.

Όχι λες, δεν θα μείνω απαθής στο έγκλημα, τουλάχιστον να μην ξαναγίνει...

Τηλέφωνο στο Δήμο Λαμιέων...να κάνω μια καταγγελία... μιλήστε με το τμήμα Πρασίνου

Τμήμα Πρασίνου... φυσικά απαγορεύεται αλλά εμείς δεν δεχόμαστε καταγγελίες, μιλήστε με τη Δημοτική Αστυνομία

Δημοτική Αστυνομία... τηλεφωνείς καθημερινά για μια βδομάδα, δεν απαντάει κανείς

Ο γείτονας αποφασίζει να ολοκληρώσει το έργο, βγάζει τις ρίζες και ρίχνει τσιμέντο...

Ξανά τη Δημοτική Αστυνομία μήπως και εμφανιστούν την ώρα της διαδικασίας... τίποτα

Στέλνεις μήνυμα στα social media του Δήμου... αυτοματοποιημένη απάντηση... ευχαριστούμε για το μήνυμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. 2 μέρες μετά τίποτα ακόμα.

Email στη Δημοτική Αστυνομία με επώνυμη καταγγελία και όλα τα στοιχεία...στείλτε μας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας...2 μέρες μετά τίποτα.

Μηνύματα σε όλα τα ειδησεογραφικά της πόλης... ακόμα καμία επικοινωνία...

Πείτε μου τώρα εσείς γιατί ένας πολίτης να ασχοληθεί την επόμενη φορά και να μην λέει... έλα μωρέ, ένα δέντρο ήταν, εμείς να είμαστε καλά

Update

Μήνυμα στη Δημοτική Αστυνομία...σας έστειλα τηλέφωνο, αλλά δεν με καλέσατε.. και επιτέλους παίρνουν τηλέφωνο...

Γιατί πήρατε εμάς; Έπρεπε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου...μα το έκανα και μου είπαν να πάρω εσάς... σιωπή... μάλιστα, το δέντρο έχει κοπεί; Ναι αλλά έχω φωτογραφίες... έπρεπε να μας καλέσετε εκείνη την ώρα... μα παίρνω μέρες και δεν απαντάει κανείς.... δυστυχώς είμαστε λίγοι και δεν προλαβαίνουμε.

Assi Botina



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη