Αρναούτογλου - Καιρός: Δεν κατεβάζουμε χειμωνιάτικα μέχρι 19-20 Σεπτεμβρίου

INTIME

Μπορεί σήμερα ο καιρός να είναι άστατος με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, όμως τις επόμενες μέρες η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει ξανά άνοδο.

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας συστήνει να μην κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα μέχρι τις 19-20 Σεπτεμβρίου καθώς από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ξανά ζέστη.

«Κρατάμε μερικά φθινοπωρινά ρούχα για τα βράδια και τα πρωϊνά αλλά δεν "κατεβάζουμε" τα… χειμωνιάτικα τουλάχιστον μέχρι και τις 19-20 του Σεπτέμβρη καθώς η θερμοκρασία θα ξαναπαρουσιάσει κάποια άνοδο απο βδομάδα!» γράφει στο Facebook.

Σήμερα τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και τις βραδινές ώρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα το πρωί έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2X1JLtF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη