Ολυμπιακός: Χωρίς τον κόσμο του σε Λαμία και Τρίπολη


Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στα εκτός έδρας παιχνίδια με την Λαμία (19/9) και τον Αστέρα Τρίπολης (26/9).

Επειδή πέρασαν στα... ψιλά δύο ανακοινώσεις της Λαμίας και του Αστέρα Τρίπολης για τη διάθεση των εισιτηρίων τους, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Αρκετός κόσμος του Ολυμπιακού κανόνιζε τις δουλειές του για να βρεθεί την Κυριακή (19/9) στο ΔΑΚ Λαμίας. Μόνο που υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα.

Η ομάδα της Φθιώτιδας αποφάσισε να μην βγάλει εισιτήρια μεμονωμένα για φιλοξενούμενους οπαδούς (όχι μόνο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού) και πώς δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Το ίδιο καθεστώς θα ισχύσει και στην Τρίπολη, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης για τα εντός έδρας παιχνίδια του με τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό θα ανοίξει τις θύρες μόνο για τα διαρκείας. Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους ούτε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» την παραπάνω Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, αλλά ούτε και στο προσεχές ματς με την Λαμία (19/9), καθώς δεν θα τεθούν προς διάθεση μεμονωμένα εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.