Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου υποδέχθηκε τον Περιφερειακό Διοικητή της 4ης ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Χρήστο Κανάκη

Η Δήμαρχος Στυλίδας κ. Βιργινία Στεργίου, υποδέχθηκε στο γραφείο της, στο Δημαρχείο, τον Περιφερειακό Διοικητή της 4ης ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ Αρχιπλοίαρχο ΛΣ κ. Χρήστο Κανάκη, παρουσία του Λιμενάρχη Στυλίδας κ. Ευθυμίου Βέτσικα και του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Γιαλικάρη. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Δήμαρχος Στυλίδας ευχαρίστησε τον Περιφερειακό Διοικητή για την προσφορά του Λιμενικού Σώματος, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Δήμο στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, εκφράζοντας όμως και την ανησυχία της για την συντελούμενη υποβάθμιση του Λιμένα Στυλίδας.

Ο  Περιφερειακός Διευθυντής εξήρε την αγαστή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με το Λιμεναρχείο Στυλίδας καθώς και την προσπάθεια που γίνεται, σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του Λιμένα Στυλίδας και της οριστικής επίλυσης των ζητημάτων που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, παρότι δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Δήμου.

Επιπλέον, ο κ. Περιφερειακός Διοικητής επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στη Δήμαρχο, η οποία επισήμανε την ανάγκη για μία συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος που είναι η προστασία των παράκτιων περιοχών και η βέλτιστη αξιοποίηση του Λιμένα Στυλίδας.



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη