Γλυκά Νερά: Σπάει τη σιωπή της μητέρα του Μπάμπη, «βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες τον μήνα»

Γλυκά Νερά: Σπάει τη σιωπή της μητέρα του Μπάμπη, «βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες τον μήνα»

Αρκετοί μήνες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκοψε το νήμα της ζωής στη 20χρονη γυναίκα του, Καρολάιν. Η δολοφονία αυτή στα Γλυκά Νερά είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι γονείς του πιλότου έχουν το δικαίωμα να επισκέπτονται τη μικρή Λυδία 5 ημέρες το μήνα στον τόπο όπου διαμένει. Στην Αλόννησο για μεγάλα διαστήματα ώστε να δουν τη μικρή Λυδία βρίσκονται οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Mπάμπη Αναγνωστόπουλου, στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δήλωσε ότι «όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα, στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο γιαγιάδες διατηρούν άριστη επικοινωνία, ενώ συχνή είναι και η επικοινωνία του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαϊν Κράους με τη μητέρα του, για να μαθαίνει νέα για την κόρη του.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε, τον Ιούνιο, την προσωρινή εν όλω αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον πιλότο και την προσωρινή ανάθεση της επιμέλειας στη μητέρα της Κάρολαϊν.

Σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, οι γονείς του πιλότου έχουν το δικαίωμα να επισκέπτονται τη μικρή Λυδία 5 ημέρες το μήνα στον τόπο όπου διαμένει, δηλαδή την Αλόννησο, μεταξύ των ωρών 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Cfb4Qm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη