Σάμος: Νέα στοιχεία για την τραγωδία του Τσέσνα, η ταυτότητα των θυμάτων

Σάμος: Νέα στοιχεία για την τραγωδία του Τσέσνα, η ταυτότητα των θυμάτων

Τι αναφέρουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στη Σάμο

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα για το αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας ανοιχτά της Σάμου, με θύματα τους δύο επιβάτες του μικρού μονοκινητήριου αεροσκάφος - τύπου Cessna - από το Ισραήλ, ενώ πραγματοποιούσε ιδιωτική πτήση με προορισμό το νησί του βορείου Αιγαίου. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα samosvoice.gr, το αεροσκάφος βρισκόταν σε φάση προσγείωσης στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος», όταν έγινε η έκρηξη - πιθανόν στον κινητήρα - με αποτέλεσμα αυτό να εκραγεί και να πέσει στη θάλασσα. Σημειώνεται πως οι δύο επιβάτες του Τσέσνα εντοπίστηκαν νεκροί.

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα που είχαν ξεκινήσει από την περιοχή Χάιφα του Ισραήλ με προορισμό τη Σάμο. Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως πρόκειται για τους Haim και Esti Garom, ηλικίας περίπου 70 ετών και μόνιμους κατοίκους του Τελ Αβίβ.

Ενδιαφέρον, ωστόσο, κρίνεται πως ο Haim Garon ήταν πρώην αναπληρωτής διευθυντής στο υπουργείο Επικοινωνιών του Ισραήλ, ενώ αναμενόταν να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του πρώην πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, για θέματα διαφθοράς.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3tCL3HH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη