Δάνης Κατρανίδης: Δίνει στο σπίτι του τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του (βίντεο)

Δάνης Κατρανίδης: Δίνει στο σπίτι του τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του (βίντεο)

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο γνωστός ηθοποιός και θιασάρχης Δάνης Κατρανίδης έχοντας στο πλευρό του τους αγαπημένους τους ανθρώπους που τον φροντίζουν ακούραστα.

Πολλές πληροφορίες για την ασθένειά του δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας ενώ και η περιπέτεια της υγείας του έγινε γνωστή μόλις τον περασμένο Ιούλιο, με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αλλά πλέον βρίσκεται στο σπίτι του. Ωστόσο πληροφορίες θέλουν, η κατάσταση του να έχει επιβαρυνθεί.

Μια ζωή γεμάτη θέατρο

Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε στο Αιγάλεω στις 4 Αυγούστου του 1949. Το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ. Έχει διδάξει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Θεατρικά δρώμενα Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και στο «Θεατρικό εργαστήρι» Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Έχει κάνει τρεις γάμους και έχει πάρει τρία διαζύγια. Ο πρώτος γάμος ήταν με την αγαπημένη ηθοποιό και συμμαθήτριά του στη Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Για περίπου μια 15ετία συνεργάστηκε με την ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις «Έγκλημα στο Orient Express» (2018) με την Κάτια Δανδουλάκη, «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» με την Παναγιώτα Βλαντή (2018), «Αστροφεγγιά» (2016), «Το κενό αυτοπροσώπως» (2015). Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία «Ταξίδι στα Αστέρια» (2021) σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα, αφιερωμένη στα 100 χρόνια ζωής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού - στον ρόλο του παύλου Γιαννακόπουλου.

Στην τηλεόραση συμμετείχε -μεταξύ άλλων- στις σειρές: Ο μεγάλος θυμός (1998), Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα (1999), Βέρα στο δεξί (Mega, 2005 – 2007), Τα μυστικά της Εδέμ (Μega, 2008-2011), Όρκος Σιωπής (Star, Sigma Tv).



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nKbKtd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη