Οργισμένος ο Μπακογιάννης με εργολάβο: «Θα πάει στον εισαγγελέα...» (εικόνα)

Οργισμένος ο Μπακογιάννης με εργολάβο: «Θα πάει στον εισαγγελέα...» (εικόνα)

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στην εικόνα ενός δρόμου στον Κολωνό μετά από έργα που έγιναν χωρίς να αποκατασταθεί το οδόστρωμα.

Ειδικότερα, στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων και Καναπέως, δίπλα ακριβώς από το θέατρο του Κολωνού στο κέντρο της Αθήνας, συνεργείο έσκαψε τον δρόμο ώστε να περάσει καλώδια, χωρίς όμως να τον αποκαταστήσει αφήνοντάς τον να είναι παγίδα για πεζούς και οχήματα.

ΚΟΛΩΝΟΣ 1

Ο κ. Μπακογιάννης, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook προανήγγειλε πώς θα κινηθεί και νομικά εναντίον του εργολάβου.

Η ανάρτηση Μπακογιάννη

Τα... έργα του εργολάβου στην πολύπαθη περιοχή του Κολωνού έφεραν και την αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη που δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες και έγραψε στο Facebook τα εξής: «Εγκληματική αμέλεια, αδιαφορία, ωχαδελφισμός. Όλα μαζί σε μια τομή στη διασταύρωση Ιωαννίνων και Καπανέως στον Κολωνό. Το συνεργείο εργολάβου για λογαριασμό εταιρίας κινητής τηλεφωνίας την άφησε χωρίς κανένα μέτρο ασφάλειας. Παγίδα για πεζούς και δίτροχα. Και θα πληρώσει το μέγιστο του προστίμου και θα πάει στον εισαγγελέα. Δεν νοείται να ασφαλτοστρώνουμε τη μισή πόλη και μετά κάποιοι, όχι μόνο να την καταστρέφουν, αλλά και να παίζουν με τη σωματική ακεραιότητα των Αθηναίων. Λίγος σεβασμός επιτέλους».

{https://ift.tt/3z9bNkd}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2XkhtKI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη