-->

Επίθεση με βιτριόλι: Δάκρυσε η Ιωάννα όταν έμαθε ότι παρούσα θα είναι και η δράστις, πως ενημερώθηκε και τι της είπε ο Πρόεδρος

Επίθεση με βιτριόλι: Δάκρυσε η Ιωάννα όταν έμαθε ότι παρούσα θα είναι και η δράστις, πως ενημερώθηκε και τι της είπε ο Πρόεδρος

Παρά τα όσα είχαν ακουστεί, η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο και μάλιστα λίγο μετά την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ήταν μερικά λεπτά πριν από τις 09:00 το πρωί όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στα δικαστήρια, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους και τον αδερφό της, προκειμένου να καταθέσει στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχτεί στις 20 Μαΐου του 2020 στην Καλλιθέα.

Μέχρι και νωρίς το πρωί αποτελούσε γρίφο η παρουσία της ή όχι στο δικαστήριο. Όμως, την τελευταία ώρα υπήρξαν πληροφορίες ότι η κατηγορούμενη θα πάει τελικά στο δικαστήριο σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά.

Τελικά λίγο μετά η δράστις ήρθε με ισχυρή αστυνομική δύναμη και μάλιστα η είσοδός της έγινε από την πλαϊνή πόρτα. Με χειροπέδες στα χέρια, η κατηγορούμενη μπήκε στο δικαστήριο από πίσω πόρτα.

Ο συνήγορός της, Νίκος Αλεξανδρής αλλά και η μητέρα της πλησίασαν την Ιωάννα και της είπαν:

«Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς, δεν πειράζει, είναι ανθρώπινο».

Σύμφωνα με πληροφορίες η δράστις μπήκε στις 09:30 στην αίθουσα και κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του ακροατηρίου, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να "καρφώνει" το βλέμμα της πάνω της.

Η κατηγορούμενη κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του ακροατηρίου.

efi

Λύτρας: Δοκιμασία και η σημερινή διαδικασία

Δηλώσεις για την πολύκροτη δίκη με το βιτριόλι έκανε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η σημερινή ημέρα θα είναι δύσκολη για την Ιωάννα καθώς «θα πρέπει να εξιστορήσει ότι βίωσε εκείνο το τραγικό πρωινό. Θα πρέπει να πει στους δικαστές ότι ακριβώς έγινε», τόνισε ο κ. Απόστολος Λύτρας. «Θα ζητήσουμε κάποια στιγμή κάποιους μάρτυρες που είχαν συνομιλίες με την κατηγορούμενη», συμπλήρωσε.

{https://youtu.be/9072WdUoPpQ}

Αναμένονται απαντήσεις

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες, θύμα και θύτης, θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο, έπειτα από την επίθεση στην Καλλιθέα, η γυναίκα που ακόμη, 16 μήνες μετά, δεν έχει αποκαλύψει γιατί έκανε ό,τι έκανε θα συταθεί απέναντι της.

Σκοπός είναι να καταδειχθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 36χρονη κατηγορούμενη της επίθεσης κινήθηκε εναντίον της Ιωάννας προμηθεύτηκε το βιτριόλι, αλλά και αν άλλα, τρίτα, πρόσωπα τη βοήθησαν μέχρι να φτάσει στα χέρια της το καυστικό υγρό.

vitrioli2

Τι είπε ο Πρόεδρος

Η κατηγορούμενη κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του ακροατηρίου από τη δεξιά πλευρά, ενώ η Ιωαννα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά. Γύρω από την κατηγορούμενη βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη. Κατα τη διάρκεια των διαδικαστικών συνεννοήσεων η Έφη Κακαράντζουλα κάθεται σιωπηλή στην καρέκλα της κοιτώντας ευθεία.

«Αν αισθανθείτε δυσκολία, δυσφορία ενημερώστε» είπε ο πρόεδρος στην Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγο πριν ξεκινήσει την κατάθεσή της.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zXoKxT
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->