Παναγιώτης Στασινός: Όχι τρίτη δόση χωρίς τον εμβολιασμό των φτωχότερων...

Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος υγείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός:

«Όχι τρίτη δόση χωρίς τον εμβολιασμό των φτωχότερων»: Επανέρχεται από τον ΠΟΥ το αίτημα για άρση των πατεντών ώστε να γίνει δυνατός ο εμβολιασμός του πληθυσμού των φτωχότερων κρατών του πλανήτη.

Ο κίνδυνος πλέον για νέες μεταλλάξεις είναι μεγάλος αφού οι δυο μεταλλάξεις που μας ταλαιπωρούν εμφανίστηκαν σε χώρες με πολύ χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη.

Η Delta μετάλλαξη,που στη συνέχεια μεταδόθηκε ταχύτατα στην Ευρώπη μέσω Μεγάλης Βρετανίας,είναι η ινδική που εμφανίστηκε στην Ινδία τότε που μόλις είχαν ξεκινήσει εκεί οι εμβολιασμοί ενώ η M μετάλλαξη εμφανίστηκε στην Κολομβια,όπου και εκεί η εμβολιαστική κάλυψη είναι ελάχιστη ακόμη και σήμερα.

Ο ΠΟΥ και ο FDA κρούουν την καμπάνα του κινδύνου για την τακτική που ακολουθούν οι κυβερνήσεις χωρίς να ενδιαφέρονται για επιστημονικά δεδομένα ακυρώνοντας στην πράξη την σωστή εμβολιαστική πρακτική.

Διαβάστε την πρόσφατη δραματική έκκληση της επιστημονικής κοινότητας που δημοσιεύτηκε στο The Lancet στις 13 Σεπτεμβρίου 2021

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02046-8/fulltext?fbclid=IwAR1lbYKkGTjVMDrxuRQ4fNibDW_7jUezly1ky_xDR41l2usUxkVw3Npe97g#coronavirus-linkback-header

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη