Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι

Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι, όταν έπεσαν πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο της περιοχής. Μετά από καβγά ένα άτομο έβγαλε όπλο και πυροβόλησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο παρέες ήρθαν στα χέρια και πάνω στον καυγά ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει κάποιος τραυματίας από τον πυροβολισμό.

Aστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν δύο παρέες, που είχαν καταναλώσει αλκοόλ, άρχισαν να διαπληκτίζονται, με τα αίματα να ανάβουν και να έρχονται στα χέρια.

Τότε, ένας από τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έφτασε στο κλαμπ και προχώρησε σε 10 προσαγωγές, ενώ θέμα χρόνου είναι να μετατραπούν σε συλλήψεις κάποιες εξ αυτών, εντός της ημέρας.

Στο σημείο που έγινε το περιστατικό έφτασαν οι δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να βρουν όσους έχουν εμπλακεί στο επεισόδιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν από λίγες ημέρες είχε σημειωθεί περιστατικό με πυροβολισμό έξω από νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι.

Τότε η αστυνομία είχε οργανώσει επιχείρηση για να μπει στο κατάστημα και να συλλάβει τους δράστες.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2WUUdTG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη