-->

Συγκινητικό «αντίο» Κικίλια σε Ίβκοβιτς: «Δάσκαλε σε ευχαριστώ!»

Συγκινητικό «αντίο» Κικίλια σε Ίβκοβιτς: «Δάσκαλε σε ευχαριστώ!»

Συγκινητικό «αντίο», με αναμνήσεις από τη συνύπαρξή τους στο χώρο του μπάσκετ, λέει ο Βασίλης Κικίλιας στον «θρύλο» της προπονητικής Ντούσαν Ίβκοβιτς, που έφυγε (16/9) από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών σε νοσοκομείο της Σερβίας.

«Υπάρχουν άνθρωποι που διαμορφώνουν την προσωπικότητα σου και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Τέτοιος ήταν για μένα ο "Ντούντα"» έγραψε ο υπουργός Τουρισμού στο λογαριασμό του, στο Facebook. Ο Βασίλης Κικίλιας, που κλείνει το ποστ με τη φράση «Δάσκαλε σε ευχαριστώ!»,  υπήρξε παίκτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Πανιώνιο και στην ΑΕΚ, όπου πανηγύρισαν μαζί το ευρωπαϊκό κύπελλο Σαπόρτα και δύο κύπελλα Ελλάδος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού:

Υπάρχουν άνθρωποι που διαμορφώνουν την προσωπικότητα σου και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Τέτοιος ήταν για μένα ο «Ντούντα». Με βάφτισε «Κικι» στον Πανιώνιο και «Γιατρέ» στην μπασκετική ΑΕΚ. Πανηγυρίσαμε μαζί το Ευρωπαϊκό κύπελλο Σαπόρτα και δύο κύπελλα Ελλάδος με την ΑΕΚ αλλά κυρίως χιλιάδες μπασκετικές στιγμές, χαρές και λύπες.

Ήταν σκληρός μαζί μου αλλά δίκαιος, με έμαθε να σέβομαι τον εαυτό μου και να διεκδικώ με περηφάνια ότι μου αξίζει. Πάνω από όλα όμως με έμαθε να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου, να σέβομαι τις διαφορετικές προσωπικότητες τους, να τους στηρίζω, να τους βοηθώ.
Με πίστεψε ο «Ντούντα» μπασκετικά αλλά με συμβούλευε πάντα, για τη ζωή, την ιατρική, την πολιτική. Δάσκαλε σε ευχαριστώ! Καλό ταξίδι…

{https://ift.tt/3nCVNEU}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3CnJ3q1
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->