Κοινωνικό φροντιστήριο για την νέα σχολική χρονιά από τα Δήμο Αρταίων

Κοινωνικό φροντιστήριο για την νέα σχολική χρονιά από τα Δήμο Αρταίων

Ο Δήμος Αρταίων, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και με στόχο την ελάφρυνση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, προγραμματίζει και φέτος τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Αρταίων, Β΄ και Γ' Λυκείου.

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο θα διδάσκονται μαθήματα αποκλειστικά για την προετοιμασία των μαθητών, σε μαθήματα προσανατολισμού.

Με την ελπίδα ότι και αυτή την χρονιά ο θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα λειτουργήσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ο Δήμος Αρταίων καλεί, τους καθηγητές που επιθυμούν, διορισμένοι ή ελεύθεροι επαγγελματίες και σε όλες τις ηλικίες να δηλώσουν Εθελοντική συμμετοχή στη προσπάθεια αυτή, είτε συμπληρώνοντας το αίτηση του Εθελοντή στο site του Δήμου Αρταίων (www.arta.gr) είτε στέλνοντας μία απλή αίτηση συμμετοχής στον Δήμο Αρταίων και στο email: dimos@arta.gr, μέχρι τη Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και θα υλοποιηθούν στο κτίριο του 8ου Δημοτικού σχολείου Άρτας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nIhEL9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη