Χαλκιδική: ΕΔΕ για πλαστά πιστοποιητικά νόσησης στο νοσοκομείο Πολυγύρου

Χαλκιδική: ΕΔΕ για πλαστά πιστοποιητικά νόσησης στο νοσοκομείο Πολυγύρου

Σε εξέλιξη βρίσκεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση έπειτα από ανώνυμη καταγγελία για πλαστά πιστοποιητικά νόσησης που προσκόμισαν τρεις εργαζόμενοι του νοσοκομείου Πολυγύρου

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και να βγουν τα πορίσματα έπειτα από καταγγελία για πλαστά πιστοποιητικά νόσησης στο νοσοκομείο Πολυγύρου της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι τρεις εργαζόμενοι δεν υπεβλήθησαν σε τεστ στο μικροβιολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου - όπως προβλέπεται - αλλά αντίθετα έφεραν το δικό τους δείγμα, το οποίο προέλθη από ασθενή με κορονοϊό, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, ρεπορτάζ του Alpha αναφέρει πως οι εργαζόμενοι προσκόμισαν PCR στην κλινική τους και όχι στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου, προκειμένου να φύγει για έλεγχο σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται πως, την ίδια ώρα, αναμένεται το  πόρισμα της ΕΔΕ για το Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη και τα τέσσερα πλαστά που προμηθεύτηκαν από το Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Aala4z
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη