Σε ποιο κανάλι θα μεταδοθεί το ράλι ακρόπολις

Σε ποιο κανάλι θα μεταδοθεί το ράλι ακρόπολις

Το Ράλι Ακρόπολις, ένας από τους πλέον εμβληματικούς αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στο καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι.

Έτσι από τις 9 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου η χώρα μας θα αποτελεί το κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος σε ότι αφορά το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να παρακολουθήσουν τις διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις από την ΕΡΤ2. Συγκεκριμένα:

17:00 ΕΡΤ2
EKO Acropolis Rally: Τελετή Έναρξης Μηχανοκίνητα

17:30 COSMOTE SPORT
ACROPOLIS RALLY – WRC EKO Acropolis Rally Greece, Εκκίνηση Μηχανοκίνητα

18:00 ΕΡΤ2
EKO Acropolis Rally Επεισόδιο: Σούπερ Ειδική Διαδρομή

18:00 COSMOTE SPORT
ACROPOLIS RALLY – WRC EKO Acropolis Rally Greece, SS1 COSMOTE 5G Athens Stage Μηχανοκίνητα

Η εκκίνηση θα δοθεί κάτω από την Ακρόπολη, ενώ θα ακολουθήσει μια υπερ-ειδική γύρω από την Πλατεία Συντάγματος -κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα.

Την επόμενη μέρα τα 55 συνολικά πληρώματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα κινηθούν αρχικά προς την Πελοπόννησο και τις ειδικές διαδρομές Άγιοι Θεόδωροι και Λουτράκι. Θα ακολουθήσουν οι ειδικές Θήβα και Ελάτεια, ενώ για τις επόμενες δύο ημέρες το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις θα κινηθεί γύρω από το επίκεντρό του, τη Λαμία. Και σε κλασικές ειδικές όπως η Παύλιανη, οι Βωξίτες, το Ελευθεροχώρι και ο θρυλικός Ταρζάν!



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/38SIoA2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη