Νέα Δημοκρατία: Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος

Νέα Δημοκρατία: Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος

Απάντηση στον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δίνει μέσω ανακοίνωσης το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η απάντηση:

«Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνωρισε και ο ιδιος γι' αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται οπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας.

Η Νεα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo. Σε αντίθεση με οτι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, ειναι καθήκον της Πολιτείας να προστατευει τα θύματα βιασμού, τα οποια πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας.

Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά οπως προβλέπει ο νόμος.

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία.»

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DScthe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη