Καμία εμπλοκή του ΠΑΟΚ στην απόπειρα δωροδοκίας σε Σιαμπάνη

eurokinissi

Καμία εμπλοκή του ΠΑΟΚ στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας ποδοσφαιριστή του Άρη, δεν προέκυψε μετά την έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ολοκληρώθηκε η έρευνα που προκλήθηκε, μετά την καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας στον τερματοφύλακα του Άρη, Μάριο Σιαμπάνη.

Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος δύο προσώπων που φέρονται ότι πλησίασαν και έταξαν χρήματα στον τερματοφύλακα του Άρη, Μάριο Σαμπάνη.

Κατά την εισαγγελική έρευνα, δεν στοιχειοθετήθηκε ηθική αυτουργία από ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο παραπάνω αδίκημα.

Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τέθηκε υπό την επίβλεψη της αθλητικής εισαγγελέως.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους σχημάτισαν δικογραφία, στο πλαίσιο μεθοδικής και επιστάμενης έρευνας που διενήργησαν, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 46 και 41 ετών για περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας επαγγελματία αθλητή.

Η σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης που παραγγέλθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφορά σε παράβαση της Νομοθεσίας περί «Ερασιτεχνικού και Επαγγελματικού αθλητισμού κ.α. διατάξεων – Προσφοράς σε αθλητή δώρων με σκοπό τον επηρεασμό του αποτελέσματος αγώνα ομαδικού αθλήματος, ο οποίος περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις του εσωτερικού».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και έπειτα από καταγγελία που πραγματοποιήθηκε από ποδοσφαιριστή ομάδας της Θεσσαλονίκης, στις 10-12-2020 στην περιοχή των Πεύκων, ο 46χρονος με τον 41χρονο προσέφεραν στον αθλητή χρηματικό ποσό, που εκείνος αρνήθηκε, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, η οποία ήταν διαθέσιμη προς στοιχηματισμό από οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος του συνόλου των αδειοδοτούμενων στοιχηματικών σελίδων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2X1gaQK
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.