Πυρά Μπακογιάννη κατά Μπογδάνου: «Βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα»

Πυρά Μπακογιάννη κατά Μπογδάνου: «Βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα»

«Αυτή η φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη έχει αρχές και αξίες πολύ ξεκάθαρες», επισήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη, ασκώντας κριτική στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για το ζήτημα της λίστας με τα προσωπικά στοιχεία 5χρονων παιδιών

«Η τοποθέτηση του κ. Μπογδάνου ήταν ένα βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα. Τουλάχιστον το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη και έκανε όλα τα σχετικά που έπρεπε να κάνει», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθαρίζοντας πως μέσα στις αρχές και τις αξίες της παράταξης της ΝΔ «τέτοιου είδους λογικές δεν υπάρχουν».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χρειάζονται ειδικές πολιτικές ένταξης και πολιτικής ισορροπίας στο κέντρο της Αθήνας», ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον Real FM. «Είναι πολιτικές που ακολουθούν οι περισσότερες σοβαρές χώρες του κόσμου και τις οποίες εμείς παλαιότερα είχαμε ακολουθήσει με μεγάλη επιτυχία πριν από 15 χρόνια όταν είχαμε το μεγάλο κύμα των Αλβανών, πάνω από 1 εκατ. Αλβανοί, αν θυμάστε», σχολίασε σχετικά.

Η αναφορά στα αδέρφια Αντετοκούμπο

«Πριν από πολλά χρόνια τρία μικρά παιδάκια, τα οποία τα λέγανε Αντετοκούνμπο, χάρη στην ελληνική παιδεία, στην οποία κάνουμε κριτική, στο δημόσιο σχολείο, δεν μας αρέσει το ένα και το άλλο… Αυτά τα παιδάκια έγιναν Έλληνες και για τα οποία είμαστε περήφανοι πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κα. Μπακογιάννη.

«Δίπλα σε αυτό το δημοτικό σχολείο στα Σεπόλια, που τα είχε, υπάρχει ένα γήπεδο με ζωγραφισμένη τη φυσιογνωμία του Αντετοκούνμπο. Αυτό το μήνυμα πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε, ότι οι άνθρωποι που έρχονται και μετέχουν της παιδείας, γίνονται Έλληνες. Αυτός είναι ο στόχος», υπογράμμισε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3tLCtpV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη