Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το επεισόδιο που την αναστάτωσε, άγνωστος την φωτογράφισε με το κινητό του

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το επεισόδιο που την αναστάτωσε, άγνωστος την φωτογράφισε με το κινητό του

Αναστάτωση προκάλεσε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου άγνωστος που επιχείρησε να την φωτογραφίσει την ώρα που βγήκε από την δικαστική αίθουσα

Ένα επεισόδιο εντός του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της πολύκροτης δίκης φαίνεται πως αναστάτωσε την Ιωάννα που ζήτησε από τους οικείους της αλλά και από αστυνομικούς, που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα, να παρέμβουν.

Η νεαρή γυναίκα καθόταν καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίασης δίπλα στη μητέρα της που της κρατούσε σφιχτά το χέρι, ενώ πίσω της βρίσκονταν ο πατέρας και ο αδελφός της. Όταν το δικαστήριο διέκοψε, ωστόσο, η ίδια τσέκαρε το κινητό της τηλέφωνο και συνομιλούσε με την οικογένειά της, ενώ ΄΄οταν βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα, ένας άγνωστος άνδρας επιχείρησε να τη φωτογραφίσει.

Η Ιωάννα δεν ήθελε να τη φωτογραφίσει, και έτσι - με παρέμβαση τρίτων - ζητήθηκε από τον άγνωστο να σβήσει τις φωτογραφίες.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως ο Πρόεδρος της έδρας ζήτησε να φέρουν τον άνδρα στην αίθουσα. «Επειδή βρισκόσασταν εκτός δικαστικής αίθουσας, σας κάνω μόνο σύσταση να σβήσετε ότι έχετε τραβήξει», του επισήμανε ο Πρόεδρος, με εκείνον να του απαντά: «Τα έχω σβήσει όλα κύριε Πρόεδρε».

«Η Ιωάννα θα είναι σε κάθε δίκη»

Για την απόφαση της Ιωάννας, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πριν 15 μήνες, να παραβρεθεί στην δίκη μίλησε νωρίτερα σήμερα ο ένας εκ των δικηγόρων της, Νίκος Αλεξανδρής. «Ήθελε να πάει με το κεφάλι ψηλά», σχολίασε σχετικά.

Η Ιωάννα όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν αποφασισμένη να πάει στη δίκη. Ήθελε να πάει με το κεφάλι ψηλά και να δείξει στην δράστιδα πώς ότι και αν της έκανε δεν θα λυγίσει, δεν θα το βάλει κάτω και θα συνεχίζει να παλεύει» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, λίγο πριν την έναρξη της δίκης πληροφορήθηκαν ότι η δράστρια δεν θα έρθει στη δίκη. «Η δράστρια δεν το όφειλε μόνο στο θύμα της επιθέσεως, αλλά και στην δικαιοσύνη να είναι παρούσα. Ασέβεια και ύβρις η απόφαση της κατηγορουμένης να μην είναι στη δίκη» υπογράμμισε, ενώ όπως είπε, η Ιωάννα οργίστηκε «ανθρώπινα και δικαιολογημένα» όταν έμαθε ότι η δράστιδα δεν θα παραβρεθεί.

«Η Ιωάννα θα είναι σε κάθε δίκη και θα περιμένει την κατηγορουμένη. Κάθε φορά θα είναι εκεί και θα την περιμένει. Εάν η κατηγορουμένη περιμένει να καταθέσει η Ιωάννα και μετά το πεδίο θα είναι ελεύθερο για αυτή, θα την βρίσκει μπροστά της σε κάθε συνεδρίαση» τόνισε ο κ. Αλεξανδρής.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nIBgit
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη