Ένας πρώην παίκτης του ΠΑΣ Λαμία στην Αυστραλία

Στους Νιούκαστλ Τζετς θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Σάββας Σιατραβάνης. Οριστικά στην Αυστραλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος Λαρισαίος παίκτης. 

Ο Σάββας Σιατραβάνης είχε υπογράψει το καλοκαίρι στη Νίκη Βόλου, ωστόσο δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με τους Θεσσαλούς, καθώς δέχτηκε πρόταση από τους Νιούκαστλ Τζετς και η ομάδα της Μαγνησίας αποδέχτηκε το αίτημά του να μείνει ελεύθερος για να πάει στην Αυστραλία. 

Ο Σάββας Σιατραβάνης γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 1992 στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Λάρισα. Καθοδηγούμενος από τον πατέρα του, Κώστα Σιατραβάνη, παλιό ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Καρδίτσας, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία έξι ετών. 

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008, από τον Άρη Λάρισας και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας Νέων U-21 της ΑΕΛ. Ο Σάββας Σιατραβάνης φόρεσε την φανέλα της ΑΕΛ στα παιχνίδια με την ΚΡ Ρέικιαβικ το καλοκαίρι για το Γιουρόπα Λιγκ, σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 22 ημερών. 

Πρόκειται για έναν εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών της Super League 2, έχοντας συνολικά 210 συμμετοχές με 39 τέρματα. Παράλληλα, έχει παίξει σε 19 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε, επίσης, σε Ηρακλή, Παναχαϊκή, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρα και Παναχαϊκή. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, άνηκε στην Ξάνθη, με την οποία κατέγραψε 28 συμμετοχές, σκοράροντας μία φορά.

www.aelole.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη