Λίφτινγκ στη Φορολοταρία: Αλλαγές σε ποσά, «κέρδη» για τους πολύτεκνους

Λίφτινγκ στη Φορολοταρία: Αλλαγές σε ποσά, «κέρδη» για τους πολύτεκνους

Όλες οι αλλαγ΄ές στη Φορολοταρία, την κλήρωση της ΑΑΔΕ που ΄έχει ως στόχο να πλήξει την φοροδιαφυγή και να ενισχύσει τις αγορές των πολιτών με πλαστικό χρήμα

Τις 50.000 ευρώ θα αγγίζουν πλέον τα βραβεία της φορολοταρίας κάθε μήνα, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ τα Χριστούγεννα θα υπάρχει μία «εορταστική» λοταρία, με βραβεία έως και 100.000 ευρώ.

Όπως διευκρίνισε ο πρωθυπουργός, θα δίνεται διαφορετική στάθμηση ανάλογα με το ποσοστό του εισοδήματος που καταναλώνεται, ενώ, παράλληλα, πολίτες με χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα και περισσότερα παιδιά, θα δικαιούνται προσαύξησης στον αριθμό των λαχνών, κάτι που θα ενισχύει τις πιθανότητες να κερδίσουν.

Υπενθυμίζεται πως στη φορολοταρία της ΑΑΔΕ το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, βάσει του αθροίσματος των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών που λαμβάνονται στο πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων. Πιο συγκεκριμένα:

  • Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.
  • Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.
  • Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.
  • Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ. Π.χ. για συνολικό άθροισμα συναλλαγών τριακοσίων (300) ευρώ, αντιστοιχούν διακόσιοι (200) λαχνοί.

Την ίδια ώρα, μέχρι σήμερα, σε κάθε κλήρωση αναδεικνύονται 1.000 τυχεροί λαχνοί και 1.000 αναπληρωματικοί που αριθμούνται σε 1ο, 2ο έως 1000ό. Το χρηματικό έπαθλο είναι τα 1.000 ευρώ, τα οποία πιστώνονται στον λογαριασμό που έχει δηλώσει στο TAXISnet.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3k8Dc1v
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.