Ολοταχώς για lockdown και απαγόρευση κυκλοφορίας ακόμα δύο περιοχές της χώρας

INTIME

Κοντά σε lockdown και ταυτόχρονα σε απαγόρευση κυκλοφορίας βρίσκονται δύο περιοχές της χώρας, η Ευρυτανία και η Αργολίδα. 

Ολοταχώς για lockdown και για απαγόρευση κυκλοφορίας βαίνουν Ευρυτανία και Αργολίδα λόγω της απότομης αύξησης των κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα, χθες στην Ευρυτανία ο δείκτης θετικότητας διαμορφώθηκε στο 3,39% με μέσο όρο κρουσμάτων 25,6 ανά 100.000 κατοίκους.

Στο «κόκκινο» όμως πέρασε και η Αργολίδα με τον δείκτη θετικότητας να φτάνει το 2,67% και τον κινητό μέσο όρο κρουσμάτων τα 31,9 ανά 100.000 κατοίκους εβδομαδιαίως.

Επισημαίνεται ότι για τις κόκκινες περιοχές, προβλέπεται απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας, καθώς και απαγόρευση μουσικής καθ' όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Σε καθεστώς μίνι lockdown βρίσκεται το Ηράκλειο, η Ικαρία, η Μεσσηνία, η Αχαΐα, η Ηλεία.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2Vnikd4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη