Οι ανατιμήσεις «χτύπησαν» τα σούπερ μάρκετ Mere που υπόσχονται τιμές στο κόστος

Οι ανατιμήσεις «χτύπησαν» τα σούπερ μάρκετ Mere που υπόσχονται τιμές στο κόστος

Δυσάρεστα νέα φέρνουν οι ανατιμήσεις σε δεκάδες προϊόντα στα σούπερ μάρκετ. Αυτό έχει ως αντίκτυπο την αναβολή των πολύ φθηνών σούπερ μάρκετ Mere που υπόσχονται προϊόντα με τιμές στο... κόστος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του FnB Daily, τα εγκαίνια του νέου supermarket MERE στο Αγρίνιο, το πέμπτο μετά το άνοιγμα σε Λάρισα, Τρίπολη, Κόρινθο και Λαγκαδά, μετατίθενται προς τα τέλη του φθινοπώρου, αν και αναμενόταν να ανοίξει
μέσα στον Οκτώβριο.

ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ DEALS

Όπως εξηγεί παράγοντας της αγοράς με γνώση των διαδικασιών που ακολουθούνται από τους προμηθευτές και κινήσεων της αλυσίδας στη χώρα μας, "οι αυξήσεις στις πρώτες ύλες και στα μεταφορικά, οδηγούν τους προμηθευτές στο να δυσκολεύουνται να διαπραγματευτούν σε χαμηλές τιμές", καθώς, "τα αυξημένα κόστη μετακυλίονται από αυτούς στα προϊόντα". Ο ίδιος, αναφέρει πως, "αυτή η αύξηση, με τη σειρά της, θα πρέπει να μετακυλιστεί στο ράφι του supermarket".

Επομένως για μια αλυσίδα που αναπτύσσεται με σύμμαχό της τις πολύ φθηνές τιμές, καθίστανται ασύμφορες συμφωνίες με τους προμηθευτές σε αυτή τη φάση.

ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ

Η ρώσικη αλυσίδα, επειδή δεν επενδύει μεγάλα ποσά στα καταστήματά της, έχει παλέτες και χαρτοκιβώτια αντί για ράφια και όχι πολυπληθές προσωπικό, μπορεί να ρίξει σημαντικά τις τιμές. Ωστόσο στις τρέχουσες συνθήκες, που οι πιέσεις στα περιθώρια
κέρδους αυξάνονται οριζόντια στη βιομηχανία, οι προκλήσεις είναι μεγαλύτερες και αλλάζουν τα δεδομένα στις πολιτικές των προμηθευτών, με τους οποίους εν προκειμένω, η MERE χτίζει ακόμη σχέσεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Σήμερα, πραγματοποιούντια κατασκευεστές εργασίες για νέο κατάστημα στο Αγρίνιο, ενώ, όπως είχε δημοσιοποιήσει η εταιρεία, αναζητά χώρους στην Θεσσαλονίκη.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jT3owK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη