-->

«Πετάνε» τα ZARA, ψυχρολουσία για H&M

«Πετάνε» τα ZARA, ψυχρολουσία για H&M

Τεράστια αύξηση πωλήσεων παρουσίασαν τα ZARA στο τρίμηνο Μαΐου – Ιουλίου ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ότι στις περισσότερες χώρες, εκείνο το διάστημα ίσχυε έστω εν μέρει ακόμα το lockdown.

 Συγκεκριμένα η ισπανική εταιρεία μόδας ανέκαμψε στο δεύτερο τρίμηνο, καταγράφοντας κέρδη 850 εκατ. ευρώ, καθώς οι πωλήσεις της ξεπέρασαν τα προ πανδημίας επίπεδα, σε αντίθεση με την σουηδική ανταγωνίστριά της H&M.

Οι πωλήσεις της μεγαλύτερης λιανικής εταιρείας μόδας στον κόσμο ανέκαμψαν καθώς τα περισσότερα καταστήματά της άνοιξαν ξανά και ο κόσμος έσπευσε να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα του.

Τα κέρδη της Inditex ήταν πολλαπλάσια σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2020 (214 εκατ. ευρώ) και 4% υψηλότερα από το αντίστοιχο διάστημα του 2019.

Χαμηλότερες των προσδοκιών οι πωλήσεις της H&M

Η ανταγωνίστρια της Inditex σουηδική εταιρεία H&M, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πωλήσεις της αυξήθηκαν λιγότερο από το αναμενόμενο στους τρεις μήνες έως τον Αύγουστο και παρέμειναν σε χαμηλότερα από τα προ της πανδημίας επίπεδα.

Αν και οι λιανικές εταιρείες μόδας ανακάμπτουν από τον αντίκτυπο της πανδημίας, η πρόσφατη εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα οδήγησε στην επιβολή κάποιων νέων περιορισμών, ενώ πολλοί κλάδοι αντιμετωπίζουν προβλήματα προσφοράς λόγω της έλλειψης κοντέινερ για τις θαλάσσιες μεταφορές και άλλων στενοτήτων.

 from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nKHsGm
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->