Βόλος: Αγωνία για την 15χρονη που εξαφανίστηκε, είναι κλειστό το κινητό της

Βόλος: Αγωνία για την 15χρονη που εξαφανίστηκε, είναι κλειστό το κινητό της

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό μιας 15χρονης μαθήτριας από το Βόλο, που εξαφανίστηκε χθες (6/10).

Η αγωνία έχει χτυπήσει «κόκκινο» για τους γονείς της 15χρονης μαθήτριας καθώς από χθες (6/10) δεν έχουν κάποια επικοινωνία με την κόρη τους που εξαφανίστηκε από την παραλία του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, το τηλέφωνό της είναι απενεργοποιημένο. Οι γονείς της ανήλικης δήλωσαν χθες το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου την εξαφάνισή της και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες της Αστυνομίας.

Χθες το πρωί, η 15χρονη ήταν σε καφετέρια της παραλίας στο Βόλο. Όταν τελείωσε τον καφέ της, γύρω στη 1 το μεσημέρι, πήγε προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν επέστρεψε στο σπίτι της. Η 15χρονη δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί γιατί δεν επέστρεψε στο σπίτι της και η αγωνία της οικογένειας κορυφώνεται καθώς η το κορίτσι δεν είχε εξαφανιστεί ποτέ στο παρελθόν, ενώ πάντα ενημέρωνε για τις κινήσεις της.

Η Αστυνομία, διερευνά όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, για τον εντοπισμό της νεαρής κοπέλας, που φορούσε μαύρη ζακέτα και τζιν παντελόνι.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mztOnh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη