Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου η Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα

EUROKINISSI

Ανήμερα της εθνικής επετείου θα έρθει στην Ελλάδα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έπειτα από την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκης.

Διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει την 28η και την 29η Οκτωβρίου η Άνγκελα Μέρκελ, σε μια από τις τελευταίες της επισκέψεις ως καγκελάριος, καθώς μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να έχει σχηματιστεί νέα κυβέρνηση με νέο καγκελάριο που θα την διαδεχθεί.

Η Άνγκελα Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα εννιά χρόνια μετά την πιο επεισοδιακή της επίσκεψη στην Αθήνα, η οποία συνοδεύτηκε από μεγάλες κινητοποιήσεις. Η Γερμανίδα καγκελάριος βρέθηκε στην Ελλάδα και τον Ιανουάριο του 2019. 

Η γερμανίδα καγκελάριος αποδέχθηκε την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Σλοβενίας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2Zj3N4e
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη