Δήμος Στυλίδας: Ένα ακόμη έργο αγροτικής οδοποιίας υλοποιείται στην αγροτική περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου

Ένα ακόμη έργο αγροτικής οδοποιίας υλοποιείται στην Κοινότητα Στυλίδας, στην αγροτική περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου. Οι εργασίες αφορούν στην τσιμεντόστρωση του δικτύου αγροτικών δρόμων στην περιοχή, σε συνολικό μήκος περίπου 600 μέτρων.

Με τις παρεμβάσεις του, ο Δήμος Στυλίδας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής, αφού έτσι βελτιώνεται η προσπελασιμότητα σε πιο δύσβατες περιοχές και εξασφαλίζεται η γρήγορη, απρόσκοπτη και ασφαλής πρόσβαση στις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.  

Η αγροτική ανάπτυξη  αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής αρχής και η βελτίωση των υποδομών, βασική στόχευση της, ενώ αντίστοιχα τα έργα αγροτικής οδοποιίας θα επεκταθούν σταδιακά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη