-->

ΣΥΡΙΖΑ για Αρκουμανέα: Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει

ΣΥΡΙΖΑ για Αρκουμανέα: Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει

Με μια ανακοίνωση γεμάτη αιχμές σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. την παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από τον ΕΟΔΥ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι έχει φέρει καταστροφικά αποτελέσματα στη διαχείριση της πανδημίας.

Η Κουμουνδούρου επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός πανηγυρίζει ανά δύο μήνες για επιτυχή αντιμετώπιση του κορονοϊού, ωστόσο, μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όσους είχαν ευθύνες διαχείρισης. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι εκτός από τον κ. Αρκουμανέα και τον αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους τόσο ο υπουργός Υγείας όσο και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ενώ εκτός κυβέρνησης έμεινε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Ο κ. Μητσοτάκης που ανά δυο μήνες πανηγυρίζει για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας, μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν με τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα. Μετά τους υπουργούς Υγείας, τώρα σειρά πήρα και ο επικεφαλής των διπλών βιβλίων καταγραφών και του μπάχαλου του ΕΟΔΥ.

Το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι την πανδημία εκτός ελέγχου, με τη χώρα μας να είναι τρίτη σε θανάτους ανά 100.000 πολίτες στην ΕΕ εδώ και ένα μήνα, την απαξίωση των επιστημόνων που ετοιμάζονται να πάρουν σειρά και αυτοί ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, την παταγώδη αποτυχία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και μια κοινωνία βαθιά διχασμένη, μήπως και κρυφτούν οι ευθύνες τους.

Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2WzLiXZ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->