ΚΙΝΑΛ: Άρχισε να μαζεύει υπογραφές ο Γιώργος Παπανδρέου

ΚΙΝΑΛ: Άρχισε να μαζεύει υπογραφές ο Γιώργος Παπανδρέου

Έτοιμη η φόρμα για συλλογή υπογραφών των υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του Γεωργίου Παπανδρέου ήταν έτοιμη και η φόρμα για συλλογή υπογραφών των υποστηρικτών του.

Μάλιστα ο Γιώργος Παπανδρέου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενημέρωσε για την ύπαρξη της συγκεκριμένης φόρμας, αναφέροντας ότι «η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια».

Στο μήνυμά του αναφέρει:

«Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Παράταξης, πρωταγωνιστή και πάλι των εξελίξεων και καταλύτη για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, ικανής να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντηρητική.

Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη.

Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια.
Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.
Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας».

Στη φόρμα υποστήριξης του Γιώργου Παπανδρέου που θα βρείτε ΕΔΩ πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να αναγράψει τα προσωπικά του στοιχεία, τα στοιχεία διαμονής, καθώς και την πολιτική του δράση, ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για το αν θέλει να είναι εθελοντής στον… αγώνα του Γιώργου.

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ψάρια θα πιάσει, μιας και την προηγούμενη φορά ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για πρόεδρος.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2XxVhxt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη