Καλλιθέα: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή με σιδερογροθιά έξω από Λύκειο

Καλλιθέα: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή με σιδερογροθιά έξω από Λύκειο

Στο νοσοκομείο Παίδων διεκομίσθη, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το μεσημέρι της Τετάρτης, ένας ανήλικος μαθητής ο οποίος δέχθηκε επίθεση έξω από το 7ο Λύκειο Καλλιθέας με σιδερογροθιά

Επίθεση με θύμα 16χρονο μαθητή σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/10) έξω από το 7ο Λύκειο Καλλιθέας. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι προσέγγισαν τον ανήλικο και τον χτύπησαν με σιδερογροθιά στο πρόσωπο. Το αποτέλεσμα ήταν ο 16χρονος να πέσει κάτω αιμόφυρτος, ενώ δάσκαλοι και συμμαθητές του ενημέρωσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα είναι ηλικίας 15-16 ετών, ενώ ίδιες πήγες αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο, τόσο με τα χέρια όσο και με μεταλλικό αντικείμενο.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από συμμαθητές του, ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα στο κεφάλι, χωρίς, ωστόσο, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οι δράστες μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι αστυνομικοί της ασφάλεια θα πάρουν σήμερα κατάθεση από τον 16χρονο για να ρίξουν «φως» στην αιματηρή επίθεση ενώ είναι σε εξέλιξη προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας για το περιστατικό.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nbOUst
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη