Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι είπε η Σοφία Βόσσου για την κατάσταση της υγείας του (βίντεο)

(Φωτ.: Intime)

Για τη νέα περιπέτεια της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου μίλησε η Σοφία Βόσσου. Η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε γιατί μπήκε στο νοσοκομείο και για ποιο λόγο διασωληνώθηκε ο δημοφιλής παρουσιαστής και μουσικός.

 

«Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δημιουργούνται εντυπώσεις και δεν θέλω», τόνισε η Σοφία Βόσσου μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική. Όπως έκανε γνωστό η επί πολλά χρόνια συντροφός του, μιλώντας στον Alpha, ο γνωστός παρουσιαστικής «διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα».

Πρόσθεσε πως εδώ και 1,5 μήνα περίπου, «μπήκαμε στο νοσοκομείο στον Ευαγγελισμό, γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του» και σημείωσε ότι «πήγε πάρα πολύ καλά η επέμβαση». Η Σοφία Βόσσου είπε ακόμη ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει υποκείμενα νοσήματα, «δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα από την προηγούμενη κατάσταση κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν». 

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι πλέον έχει αποσωληνωθεί. «Είναι μια χαρά, παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες, και θα επιστρέψει στο δωμάτιο, είναι κοντά και ο γιος του, βέβαια και η σύντροφός του. Καθημερινά μιλάμε και καθημερινά και με τον Ανδρέα έχω μιλήσει και μιλάμε στο τηλέφωνο...» τόνισε η Σοφία Βόσσου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3aTPKEu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη