Καιρός τώρα: Πού βρίσκεται ο μεσογειακός κυκλώνας «Νέαρχος»

meteo

Ο καιρός θα είναι άστατος την Κυριακή, 30.10.2021 ενώ παράλληλα ο μεσογειακός κυκλώνας «Νέαρχος» πλησιάζει τη  χώρα μας. Πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή. 

Δορυφορική εικόνα του Ευρωπαϊκού μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat-11 που έλαβε και επεξεργάστηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr δείχνει το Μεσογειακό Κυκλώνα «Νέαρχο»  στην περιοχή της κεντρικής Μεσογείου.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να κινηθεί προς τις ακτές της Λιβύης τις επόμενες 24 ώρες.

Στην χώρα μας τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 31 Οκτωβρίου, αναμένουμε τοπικές βροχοπτώσεις και πιθανόν τοπικές καταιγίδες στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ τοπικές και πιο ασθενείς βροχοπτώσεις αναμένονται και στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Δείτε στο windy την πορεία της κακοκαιρίας:

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3bpbGY6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη