Επιτέθηκαν στον Βασιλακόπουλο μέσα σε ταβέρνα - «Με πέταξαν κάτω και μου έσκισαν το πουκάμισο» (βίντεο)

Screenshot Mega

Επιτέθηκαν στον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο την ώρα που βρισκόταν σε ταβέρνα. «Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο» δήλωσε ο καθηγητής πνευμονολογίας μιλώντας στην τηλεόραση. 

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου, 30.10.2021, ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο ίδιος ο καθηγητής καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης σε μια ταβέρνα, από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του, επειδή ζητήθηκε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αποκάλυψε πως ο ίδιος μαζί με συναδέλφους του βρέθηκαν σε μια ταβέρνα στην επαρχία καθώς όλοι μαζί βρίσκονταν σε ένα συνέδριο.

Τόνισε δε, πως δεν ήταν εκείνος που ζήτησε να γίνουν έλεγχοι, ωστόσο εκείνος δέχθηκε την επίθεση.

«Με πέταξαν κάτω και μου έσκισαν το πουκάμισο»

«Αφού τρώγαμε, ζητήσαμε με πολύ ευγενικό τρόπο από τον ιδιοκτήτη να κάνει κάποιο έλεγχο για πιστοποιητικά εμβολιασμού», λέει ο ίδιος, καθώς όπως υποστηρίζει μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γινόταν έλεγχος ούτε… για δείγμα.

Και συνεχίζει: «Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο» είπε συγκεκριμένα προκαλώντας σοκ.

Ο καθηγητής  δήλωσε ότι ο τραμπουκισμός έγινε από τον διοκτήτη της ταβέρνας και τον γιο του, λέγοντας ακολούθως πως κάλεσε την αστυνομία και όταν ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το περιστατικό, έγιναν μηνύσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε γιατί θεωρεί πως δέχτηκε την επίθεση -ειδικά εφόσον δεν ζήτησε εκείνος να γίνουν έλεγχοι- και απάντησε «επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο κι επειδή είμαι υπέρ του εμβολιασμού σθεναρά».

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3GBfGDp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη