Οπλισμένο σε ξενοδοχείο στο κέντρο βρήκαν τον δεύτερο ληστή της Μητροπόλεως

EUROKINISSI

Σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας συνέλαβε η αντιτρομοκρατική τον φερόμενο ως δεύτερο δράστη της ληστείας στην τράπεζα της οδού Μητροπόλεως. 

Οπλισμένος και κρυμμένος σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, ήταν σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 41χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι ο φερόμενος ως συνεργάτος του 33χρονου που έχει συλληφθεί για την ληστεία της τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος συνελήφθη σε αιφνιδιαστική επιχειρήση σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε πιστόλι. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς αναζητούνταν ως συνεργός του 33χρονου ημεδαπού, δραπέτη φυλακών, που είχε συλληφθεί μεσημβρινές ώρες της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωσή τους, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3itQDYm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη